WORKSHOP: ADN de l’equip. La implicació del Talent.

Screenshot from 2019-03-26 12-35-10Moltes empreses parlen de la “retenció del Talent” i de com motivar als treballadors per evitar que marxin. Nosaltres a TalentUp! preferim parlar de IMPLICACIÓ del Talent i utilitzar eines de MOTIVACIÓ INTRÍNSECA per tal d’involucrar l’ànima de la persona amb l’empresa. Quan això succeeix, la paraula “retenir” deixa de tenir sentit i passa a ser “implicació” a un nivell profund. 

El Workshop ADN de l’equip. La implicació del Talent té com a objectiu conèixer el VALOR que APORTA cada persona, no a nivell de coneixements o currículum, sinó a nivell humà i prendre consciència d’allò que NECESSITA per treure el millor de cadascú i de l’equip.

Com a resultat del Workshop obtenim els Quadres de Motivació personals, una eina tangible que serveix per a, de forma pràctica i real, treballar conceptes sovint tant abstractes com la motivació, la confiança, l’empatia i les sinèrgies.

BENEFICIS:

  • Consciència de com som: tots som diferents!
  • Descobrir les motivacions intrínseques, nostres i dels demés.
  • Valorar a cada persona per allò que aporta.
  • Entendre les necessitats de cada persona (diferents a les nostres!)
  • Recolzar a cadascú a ser la millor versió de si mateix.
  • Generar una cultura de confiança.
  • Establir sinèrgies en base als Quadres de Motivació personals.

L’estructura bàsica del Workshop és de dues sessions de 4 hores cadascuna.

Per a més informació hola@talenteamup.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *