Inaugurat Màster BIM!

Muntatge Fotos BLOG-minEl passat 25 de gener vam inaugurar una nova edició del Màster en BIM Management Steering de la UPC School.

Són habituals les cares de sorpresa entre els assistents quan el primer que fan al Màster (recordem que és un màster tècnic) és escoltar música i navegar entre més d’un centenar de fotos per escollir aquella que els fa vibrar. És una experiència fantàstica!

I és que la aposta del Màster per la “Part humana del BIM” és un del seus factors diferencials. La tecnologia i les eines col·laboratives són importants però serveixen de ben poc sense les persones i la seva implicació emocional en allò que fan.

Per això hem volgut arrencar aquesta edició esbrinant… què aportem cadascú de nosaltres com a valor? Un viatge de la mà de TalentUp, que comença ara i que anirem recorrent de forma transversal durant tot el màster.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *