Motivació, sinèrgia, EQUIP!! Postgrau d’habilitats directives – EUNCET

Han sigut unes classes intenses que se’ns han fet a tots curtes!

Dintre del marc del Màster in Business Innovation de la EUNCET hem participat en el Postgrau d’Habilitats Directives per treballar conceptes que sovint poden quedar-se en un pla abstracte, com: motivació, empatia i sinèrgia, per tal d’assolir EQUIPS compensats i d’alt rendiment.

Muntatge Fotos Blog 2Coneixem les nostres dinàmiques de treball? Sabem què és allò que aportem a un equip? i encara més, sabem què podem esperar dels demés? En ocasions, posar-nos davant d’un mirall i reconèixer-nos no és tan obvi. Igual hem treballat molt les nostres competències i ens esforcem per adquirir nous coneixements tècnics, però sovint se’ns passa per alt allò que som, el millor que portem dins.

Tots tenim una manera natural i innata de fer, de pensar, de relacionar-nos. No és ni millor  ni pitjor. El que sí és, que si sabem aprofitar-la en benefici propi i dels demés aconseguirem brillar! Si a demés sabem empatitzar i motivar als demés des de la SEVA perspectiva, aconseguirem un equip d’alt rendiment!

Les dinàmiques canvien, les sinèrgies es tornen reals i l’equip esdevé la millor versió del que pot arribar  a ser!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *