Indústria 4.0 també aposta per HUMANWARE de la mà de TalentUp

Aquest passat mes de novembre hem participat al curs de formació “Indústria 4.0. Excel·lència operacional i eines LEAN” de la Universitat Rovira i Virgili.

FURV_Foto BlogEns agrada molt veure que no només des de la branca empresarial i de lideratge s’aposta per la importància del valor de les persones. Si volem preparar la indústria per al futur, a on se’ns presenten uns canvis tecnològics que poden ser vertiginosos, no podem descuidar en cap moment un factor clau: LES PERSONES. Poc pot importar la tecnologia que apliquem i la inversió econòmica que fem si l’equip de persones no aporta com a valor el millor que té, i per contra, podem moure muntanyes amb un equip motivat i emocionalment implicat. En última instància… són les persones les que ho fan possible!!

Esperem haver aportat un gra de sorra en transformar la cultura industrial per fer possible que cadascú treballi traient el millor de si i dels demés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *