SuperScientist! Un taller de motivació al Greenlight4Girls

 

G4GSuperScientist! Aquest ha sigut el nostre taller del Greenlight 4 Girls g4g organitzat pel Campus La Salle Barcelona i Cisco.

T’has preguntat què t’atrau de fer un experiment? o per què t’encanta desmuntar un rellotge? o la fascinació per resoldre un trencaclosques? hi ha alguna cosa dins nostre que ens motiva: una forma de fer, de pensar, de projectar, de raonar, de relacionar-nos, que ens omple d’una satisfacció immensa!

Aquest viatge de descoberta és el que hem fet amb les 50 nenes que han passat al llarg del dia pel nostre taller. Una experiència fantàstica en la que s’han confeccionat el seu propi Llibre de Motivació. Un primer pas per no oblidar mai qui són i què les fa brillar!

El futur és seu i poden fer possible l’impossible!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *