TalentUp co-autor d’una Publicació al Llibre d’Actes del Congrés EUBIM 2018

Cartel EUBIML’IMPACTE DEL FACTOR HUMÀ EN ELS PROJECTES REALIZATS EN BIM és l’article publicat per a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de l’Edificació de València dintre del context EUBIM 2018. Redactat per Eloi Coloma, Montserrat Armengol, Pio Puig, Susanna Miquel, Cristina Ayats i Isabel Molas.

Us adjuntem el link: C_AT2_EUBIM 2018

Un article que mostra l’impacte del factor humà en els projectes realitzats en BIM des de tres punts de vista:

  1. La formació de l’equip mitjançant la potenciació del talent.
  2. L’execució de l’obra mitjançant LEAN Construction
  3. La implantació del BIM i el desenvolupament de competencies socials.

En definitiva, la implementació del BIM y del LEAN, com molts dels processos de canvi, només serà un èxit si som capaços de treballar amb una sistemàtica col·laborativa, a on els rols i les responsabilitats s’adaptin als talents de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *