TalentUp & Observatory of Entrepreneurship and Happiness (EPSEB – UPC)

logo Observatory-UPCTalentUp tanca un conveni de col·laboració amb l’Observatory of Entrepreneurship and Happiness, unitat de servei i recerca vinculada a l’EPSEB de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L’objecte de la col·laboració entre TalentUp i l’Observatory és la recerca en el sector del benestar i la felicitat de les Organitzacions.

L’empresa feliç és possible i cada cop es veu més palesa la importància que té tindre present aquest canvi de mentalitat dintre de les organitzacions. La gestió positiva del talent i la motivació intrínseca de les persones es desenvolupen com a un dels eixos principals de la felicitat en les empreses.

Per TalentUp és la nostra missió “volem canviar el món traient el millor de les persones!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *