Un granet de sorra de TalentUp al màster BIM Management Steering

El passat divendres i dissabte 20 i 21 d’abril vam tornar a tindre el plaer d’aportar el nostre gra de sorra dintre del màster “BIM Management Steering” de la UPC School. Per nosaltres significa plantar una llavor i intentem, en les hores que hi som fent classe, influir el suficient per a que aquesta llavor creixi i s’estengui. I és que tenim una visió “canviar el món traient el millor de les persones!” És una visió agosarada però val la pena treballar per aconseguir un món on tothom pot aportar allò que se li dona millor, on es valora la persona i a on es rep el recolzament per arribar a ser la millor versió d’un mateix.

Tpost upcenim eines per fer real i tangible una visió abstracta. Eines que ajuden a entendre què és allò que podem aportar i què ens encanta fer, per tal de prendre consciència i millorar cada dia amb un esforç plaent i productiu. Treballem conceptes tan fàcils de teoritzar i sovint tan difícils de posar a la pràctica, com són: l’empatia, la confiança, la motivació i la sinèrgia. Perquè si sabem què aporta cadascú a l’equip som molt conscients que la suma és molt més que l’individu!

Esperem que les noves llavors plantades, donin el seu fruit i aconseguim una empresa feliç, un entorn feliç i un món millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *