La motivació com a eina inclusiva a les aules. Quan tots brillen!

El passat dijous 1 de març ens van convidar a Tortosa a fer una Conferència al Cicle de Ciències Mèdiques i de la Salut. “Talent i motivació en les Altes Capacitats. Quan tots brillen!”

Muntatge Fotgos2

 

Des del desconeixement pensem que les altes capacitats brillen per si soles però la realitat ens mostra que sovint no es així. Poden ser diverses les raons per les que un nen no brilli, però totes porten a un factor comú, la desmotivació. I és que quan un no està motivat, no posa esforç i sense esforç no podem treure el millor de nosaltres! La motivació és clau doncs per assolir amb èxit els propòsits.

 

Això però només passa amb les altes capacitats? El factor Motivació no resulta comú a tothom? Doncs si! La motivació com a clau de l’èxit. Des d’aquesta perspectiva és com treballem a TalentUp la inclusió a l’aula i és que… encarant-nos les coses des de la nostra perspectiva TOTS podem brillar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *