TalentUp al col·legi Lestonnac de Tarragona

Estàs preparat per a un món incert? Decidir el nostre camí és quelcom que ningú pot fer per nosaltres i sovint pot no ser una tasca fàcil. Una de les claus és saber com som, ser conscients de què ens agrada i entendre el per què.

LestonnacAmb aquest objectiu, vam anar el passat divendres 2 de febrer a l’escola Lestonnac – L’Ensenyança de Tarragona (@lestonnacensetgn) a fer una xerrada als joves de 4rt de ESO. Considerem vital per als joves iniciar aquestes reflexions i agraïm a Lestonnac que s’impulsin des de la pròpia escola. Com va dir l’autor del Petit Príncep: “No es tracte de preveure el futur, sinó de fer-lo possible!” (Antoine de Saint-Exupéry)

Esperem haver donat unes primeres pinzellades i haver encetat la curiositat entre els joves per tal de descobrir la motivació que hi ha darrera d’allò que els encanta fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *