TalentUp a la inauguració de la 6a Edició del Màster BIM Management Steering

Master BIMUn any més hem tingut el plaer de participar en la inauguració d’una nova edició del Màster BIM Management Steering impartit per la UPC School. Ens fa sentir molt orgullosos rebre la confiança de la Direcció del Màster, formada per un equip fantàstic en tots els sentits! Gràcies @eloicoloma i @Montse_Armengol per apostar fermament per la “Part Humana del BIM” i deixar així que contribuïm aportant el nostre gra de sorra!

El passat 26 de gener va iniciar-se un nou cicle per una quarantena de persones, il·lusionades pel nou rumb que emprenen. Esperem influir i transmetre la importància del valor humà i la importància de l’equip. I és que el que nosaltres volem és… “canviar el món traient el millor de les persones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *