TalentUp – Gestionem el canvi envers una empresa feliç

Parlava aquest estiu amb un grup d’amics i no deixa de sorprendre’m la naturalitat amb la que s’accepta un entorn de treball en el que no existeix la motivació, ni la implicació, a on treballar no és més que passar les hores com bonament es pot, desitjant que arribi el divendres. No ho entenc. De fet em nego que sigui així!

L’empresa feliç és possible, aquell espai on podem fer allò que se’ns dona millor, sense enveges ni temors, aportant cadascú el millor que té fent així possible la màgia d’una sinèrgia real.

Per en això cal primer una implicació total del líder. És ell qui té la responsabilitat de transmetre la motivació que cadascú necessita, i no em refereixo a un ascens o més dies de vacances, sinó motivació intrínseca, allò que ens fa vibrar i que ens agrada fer, fins i tot si no ens paguessin. És ell el primer que ha de conèixer el seu estil de lideratge per aplicar-lo amb honestedat i transparència. L’equip, en aquest procés és vital, saber què aporta cadascuna de les persones per valorar-ho i aprofitar-ho de forma positiva. Tots som diferents i tenim molt a oferir, si a demés això es suma de forma sabia en un equip, la màgia apareix sola.

Sí, l’empresa feliç és possible. Per sort, cada cop són més les empreses que aposten per aquest enfocament i que ens deixen ajudar-les a gestionar el canvi. A talentUp tenim molt clara la nostra missió “canviar el món traient el millor de les persones”.

 

20170725_094358
Workshop de TalenUp, aportant el nostre gra de sorra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *