Som fantàsticament diferents!

Em va sorprendre molt quan en un exercici de talents amb joves, en el que tractàvem la qüestió “quina visió tens del futur” un dels participants va escollir aquesta foto:
Un auditori de butaques buit.
Em va sobtar perquè jo no vaig veure més del que era: butaques totes iguals i buides, que a la pregunta que estàvem treballant, a mi no em suggeria més que un panorama descoratjador. Un futur buit. Tinc que dir que dos dels meus talents són analític i prudent, pel que de forma natural veig les coses de forma objectiva i amb tot el risc associat.
Però no som iguals! La persona en qüestió no veia en aquesta foto un futur descoratjador com jo, sinó tot al contrari!! Per a ella era l’oportunitat d’emplenar-ho! Veia molt més enllà de la pròpia foto i va sentir la motivació instintiva de voler fer quelcom espectacular per omplir tot aquell auditori amb cares somrients. Vam veure com de forma espontània els seus talents van parlar per ella i li van suggerir quina havia de ser la seva visió de futur.
Va ser una experiència màgica! M’encanta veure el diferents que som!
Desitjo que la visió de futur s’assoleixi i m’omple cada dia de gran satisfacció contribuir des del Programa TalentUp en treure el millor de les persones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *