Pregunta-li al Carles!

Som una colla d'amics que ens coneixem des de que érem petits. I ja des de sempre si algú tenia un dubte, la resposta era: “No ho sé, pregunta-li al Carles!” I es que per alguna raó, el Carles sabia (i sap) de tot!

Ara ja sé la raó: INPUT! Un talent que el Carles té des de sempre i que fa que sigui una autèntica esponja d'absorbir dades. Fets, curiositats, notícies, coses que aparentment sembla inversemblant que algú pugui saber o recordar-se'n, el Carles les col·lecciona amb passió. No sap ben bé per a què, però ell les emmagatzema amb cura a les seves infinitats de llibreries mentals. Bits d'informació que alimenten el seu cervell i la seva ànima. Mai es pot saber quan una d'aquestes curiositats pot ser útil o tornarà a veure la llum, però allí estan. És un talent.

Per això encara ara, si a la colla d'amics no sabem alguna cosa, li preguntem al Carles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *