Kein Problem! (el talent Positiu)

Kein Problem! (cap problema!) és una de les frases que caracteritzen la Lia.

En situacions, que per a mi a la seva edat (3 anys) haguéssin sigut un daltabaix, ella és capaç de dir: cap problema! Pot ser s'ha trencat una cama de la seva nina o ha caigut i se li ha fet un forat al seu vestit nou de princesa que amb tanta il·lusió s'havia posat. Ella li treu ferro i … no passa res!

De vegades en alguna situació quasi m'he enfadat, i he pensat “com que no passa res! que és que no ho valora?!” però no és això, la Lia és positiva i té el fantàstic talent de veure el got mig ple. Així que ho recolzo. “És clar, no és cap problema! podem provar de cosir el vestit amb un fil ben bonic!” Somriu i és feliç! Aquest instant d'energia que irradia es contagia i en comptes d'un disgust, passem a tenir tots una rialla.

Espero saber-ho recolzar prou per a que aquest talent, positiu, creixi amb ella i esdevingui una veritable fortalesa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *