Us han fet el regal perfecte?… oooohhhhhh!!!

Ja han passat les festes i ens han fet molts regals, si hem sigut bons! 😉

Però us han fet algun que realment us hagi encantat? On heu exclamat un oooohhhhhh!!! sincer perquè ha encertat la vostra essència?
No cal que sigui car, i possiblement no l'heu ni escrit a la carta dels reis, perquè ni a vosaltres se us havia acudit. Però algú de forma intuïtiva ha sabut captar com sou, us ha individualitzat i us ha fet sentir molt especials. Això és un talent! Captar l'ànima, el detall diferencial de cadascú.

A mi m'encanta observar a la gent, em puc quedar embadalida mirant, i no és per tafaneria, és per captar la diferència en cadascú. És innat. Regalar-li el mateix jersei a tots els nebots pot facilitar la feina (per a qui ho considera una feina). “Però si és xulíssim i els i encantarà a tots!” Pot ser… A mi m'agrada invertir temps i pensar en aquell detall del oooohhhhhh!!! que us comentava.

És un plaer. I es que quan posem en marxa els nostres talents per fer alguna cosa… hi ha quelcom de màgic, és una bona experiència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *