Nadal, temps de històries. Visca el comunicador!

Nadal! Són dates de família. I que diferents poden ser les reunions de grans i petits al voltant dels regals i les taules plenes de menjar!

Jo vinc d'una família petita, sòbria, aquest any però ha tocat el torn a l'altra part… una gentada! I entre tanta gent em crida l'atenció la facilitat d'alguns d'assumir el protagonisme, a ser l'ànima de la festa! És un talent! Es nota que gaudeixen del seu públic i fan el possible per fer vibrar amb les seves històries a la resta del grup. És fantàstic! Qualsevol cosa pot resultar un espectacle i està clar que allà on està ell, es reuneixen els demés, ni que sigui la cuina entre plats bruts… és igual!

El comunicador es creix i dóna el millor de si. A mi em continua meravellant perquè és un talent que no tinc.

Visca la família! I gaudim de tots tal com som.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *