La biblioteca d’idees (un regal per a tota la vida)

De vegades els dracs no només poden volar i treure foc, sinó que hi ha dracs capaços de fer música, de teixir una tela invisible o posar ous de caramel.

Aquesta imaginació que mostren alguns nens ve d'una habilitat innata de relacionar conceptes, lligar idees aparentment dispars, perquè per a ells formen part d'un tot. Però pocs de nosaltres som genis i aquestes idees han de sortir d'algun lloc. Per això si teniu nens imaginatius us proposem que els hi feu un regal per a tota la vida: una biblioteca d'idees! 


Es tracta de posar al seu abast conceptes, idees abstractes, històries, curiositats. D'on surten dependrà de cadascú, de llibres, visites a museus, d'una col·lecció de musica… però de ben segur és que el seu cap les relaciona en una teranyina fantàstica i que seran aliment per la seva ànima!
Els dracs també poden fer música! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *