som com som!

Som com som! i precisament això ens fa especials. Tots tenim talents, i són nostres, únics i per sempre.

Talents… què són? Nosaltres entenem talents com patrons de comportament innats. 


Tots afrontem les coses de forma diferent. Davant d'un repte o una situació determinada, la la millor resposta segurament és aquella que ens surt de forma natural, quasi sense pensar-ho.

Anem a fer un petit exercici! Ens trobem davant d'un riu i se us demana arribar a l'altra vora. No hi ha condicionants, únicament hem d'arribar a l'altre costat. Què feu?…


Doncs segurament mentre alguns de vosaltres encara penseu, hi ha algú que ja s'ha tirat a l'aigua i ha començat a nadar! Un altre de seguida ha agafat el lideratge i ha reclutat un petit equip per construir una embarcació. Jo, seria de les que caminen una estona per la vora, analitzant l'entorn… hi ha una carretera, segurament el camí acabarà travessant el riu. Si! allà al fons! …Tot i que trigui més temps jo travesso pel pont!


Tots arribem a l'altre costat. Cap forma de fer-ho ha sigut ni millor, ni pitjor. Cadascú, a la seva manera, ho ha fet perfecte! 

Som com som! i d'això es tracta… saber quins són els nostres talents, entendre'ls i fer les coses com millor les sabem fer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *