Els petits de casa (4-12 anys)

TalentUp ha dissenyat una metodologia a través de jocs per tal de descobrir els patrons de comportament innats, els talents, en els nens. Es tracta de provocar «bones experiències» fent passar als nens per rols preparats.
L'estudi de les reaccions ens permeten descobrir els talents dominants de cada nen i entendre així el seu comportament, des d'una perspectiva positiva i orientada a potenciar una cultura de fortaleses.
Ser capaços de descobrir el propi potencial i aprendre a utilitzar-lo de forma intuïtiva, sentir que es fan les coses bé, fa créixer als nens amb autoconfiaça, valor i estima. Als pares els ajuda a entendre formes de comportament i aprendre a orientar-los en la seva vessant positiva.


Jocs de descoberta
  • de 4-8 anys
  • de 8-12 anys
Jocs de reafirmació i potenciació
  • de 4-8 anys
  • de 8-12 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *