Els joves de casa (12-16 anys)

Els joves (12-16 anys) busquen el seu lloc al món i encaixar en un entramat molt complexe. Saber quina peça ets i en què ets especial i únic resulta difícil. El pares poden ajudar molt si saben i entenen com són els seus fills, si entenen el per què de com fan les coses. Ajudar en la descoberta dels seus talents, recolzar les seves fortaleses en el dia a dia, permet que els joves de casa creixin prenent consciència poc a poc de com són i sàpiguen trobar per ells mateixos els seu lloc especial. (Tots tenim un superheroi dins!)

A tavés del StrengthsQuest Operating System de Gallup (StrengthsQuest OS) ajudem als joves a descobrir els seus talents, com són, i utilitzar aquesta descoberta per al seu desenvolupament diari, assolint autoconfiança en la seva forma de fer i de ser. 

Descoberta de Talents

La descoberta de talents és a través del StrengthsQuest de Gallup. Consta d'un paquet de 7 sessions. Al finalitzar el programa de descoberta es lliuraran a demés eines de gestió dels talents tant per als pares com per als joves.


Reafirmació i potenciació

Sessions complementàries d'aprofundiment en els talents dominants, comprensió, ajuda en la utilització de les eines de gestió, adreçades tant als joves com als pares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *